Urządzenia i Akcesoria
Torrone Guirlache
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pezzi
Składniki
-
½ cucchiaino di olio di semi di girasole
-
250 g di mandorle pelate tostate e non salate
-
250 g di zucchero
-
1070 g di acqua
-
30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
-
1 cucchiaino di succo di limone
-
50 g di aceto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
64.7 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
566.4 kJ /
135.4 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biscotti mandorle e amarene
13 godz.
Number cake
2 godz.
Rotolo ai frutti rossi
2 godz.
Gelato zuppa inglese
16 godz. 20 min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 godz.
Brioches con il tuppo
3 godz.
Cornetto di Matera
4 godz. 30 min
Pizza al lardo, pere, gorgonzola e noci
6 godz. 15 min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 godz. 20 min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 godz.
Focaccia barese
4 godz.
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.