Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di pancetta grassa, a dadini (1 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 430 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
lub 3 g di lievito di birra disidratato - 550 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 128.8 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 866.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Anelli cioccolato e mandorle
40 Min
Plumcake alle carote al Varoma
2 godz.
Pane alle noci al Varoma
3 godz. 30 min
Anolini
14h
Merendine yo-yo
1h
Baguette salsiccia e cime di rapa
6sa
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3h
Bignè arcobaleno
2 godz.
Baguette pancetta e provolone
5 godz. 30 min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min
Frutta secca dolce e speziata
1h
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4h