Baguette con ciccioli

Baguette con ciccioli

2.7 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
3 pezzi

Składniki

  • 60 g di pancetta grassa, a dadini (1 cm)
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 430 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
    3 g di lievito di birra disidratato
  • 550 g di farina manitoba
  • 5 g di sale

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 866.1 mg
Białko 22.5 g
Kalorie 2653 kJ / 634 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 128.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...