Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di pancetta grassa, a dadini (1 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 430 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
lub 3 g di lievito di birra disidratato - 550 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 128.8 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 866.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Focaccia pomodorini e olive
3 Std. 30 Min
Impasto per pane veloce
45min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Baguette salsiccia e cime di rapa
6 Std.
Pop corn di patate
1h 30min
Confettura di pancetta
25min
Bimby® è casa: Insalata di riso
1h 15min
Pane intrecciato timo e limone
4h
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
1h
Impasto base per pane
1h
Fiocchi di neve
5h