Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
50
g di torrone viennese
lub 50 g di cioccolato viennese - 30 g di mandorle pelate
- 100 g di zucchero a velo
-
1
bustina di zucchero vanigliato (circa 2 cucchiai)
lub 1 stecca di vaniglia (circa 2 cucchiai) -
20
g di liquore all'arancia (es. Cointreau)
lub 20 g di succo d'arancia (es. Cointreau) - 200 g di pasta di marzapane a pezzi
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di burro
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Frittelle di bietole
45 min
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Spezzatino di maiale, purè di verdure e broccoli (Bimby Friend)
55 Min
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
15h 30 min
Liquore al caffè
Pas d’évaluation
Gelato alla frutta secca con crumble agli agrumi e lavanda
17h 15min
Spezzatino di agnello
1h 45min
Nidi di meringa
3 Std. 20 Min
Tarallini fritti al miele e mandarini
2h
Pot au feu di pollo al miso a Cottura Lenta
1h 45min
Mandorle pralinate con cioccolato e cocco
40 min
Profiteroles al limone
1h 45min