Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
50
g di torrone viennese
lub 50 g di cioccolato viennese - 30 g di mandorle pelate
- 100 g di zucchero a velo
-
1
bustina di zucchero vanigliato (circa 2 cucchiai)
lub 1 stecca di vaniglia (circa 2 cucchiai) -
20
g di liquore all'arancia (es. Cointreau)
lub 20 g di succo d'arancia (es. Cointreau) - 200 g di pasta di marzapane a pezzi
- 100 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di burro
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Gelato al cioccolato
12 Std.
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2 Std.
Confettura di pesche e banane
Brak ocen
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
Brak ocen
Tortine al cioccolato
1 Std. 25 Min
Burro ai funghi porcini
4 Std.
Muffin salati allo speck
50 λεπτ.
Salsa di peperoni in conserva
1h 15min
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30min
Pollo ripieno di pancetta e zucchine sottovuoto
3 Std. 30 Min
Strascinati al ragù di carne
2u. 40min