Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di zucchero
- 160 g di burro molto freddo, a pezzi
- 60 g di vino bianco secco
- 15 g di liquore all'anice
- 15 g di succo di limone
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 300 g di farina tipo 00
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 441.4 kJ / 105.5 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 16.3 mg
Alternatywne przepisy
Vin cotto
Brak ocen
Crema di whisky
2h
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1 godz.
Bussolai di Burano
2h
Panini al vapore con pulled pork
3 Std.
Burger alla griglia con patate e maionese all'aglio
1h 20min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Frutta secca dolce e speziata
1 godz.
Cotton Japanese cheesecake
2h
Focaccia millebolle
28h
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h