Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di farro
- 150 g di frutta secca mista (es. noci, nocciole, mandorle, ecc)
-
250
g di latte
lub 250 g di kefir -
15
g di lievito di birra fresco
lub 4 g di lievito di birra disidratato - 40 g di miele
- 250 g di farina tipo 0
- 20 g di olio di oliva
- 8 g di sale
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata e strizzata
- 250 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 834 kJ / 199 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alla birra (TM6)
4小时
Taralli zenzero e curcuma
1h
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Mezzaluna di pane al farro
3h
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
2小时
Filone di segale
4小时
Pane contadino ai cereali
7h
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Ghirlanda centrotavola
5 Std. 5 Min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1h 15min
Girelle di pizza al prosciutto
2h 30min
Treccia molisana pasquale
4hod. 30min