Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 油
- 1 根 葱 ,切段
- 2 片 姜
- 300 克 带鱼 ,切6-7厘米
- 10 克 生抽
- 5 克 老抽
- 30 克 糖
- 30 克 料酒
- 30 克 醋 ,镇江香醋
- 1 小撮 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1450.5 kJ / 347 kcal
- Białko
- 22.3 g
- Węglowodany
- 20.9 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 653.7 mg