Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 3 支 葱 ,切末
- 400 克 蚕豆 (去壳带豆皮)
- 1 茶匙 盐 (约5克)
- 70 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2085 kJ / 498 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 80.1 g
- Tłuszcz
- 6.4 g
- Błonnik
- 2.4 g