Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 颗 橙, 选用有机的,刨出皮屑和挤出汁液
- 1 颗 柠檬, 选用有机的,刨出皮屑和挤出汁液
- 700 克 水
- 400 克 土豆, 去皮切块
- 400 克 西葫芦, 切片(5厘米)
- 4 片 鳕鱼排 (每片120-200克)
- ½ 茶匙 盐, 依个人口味调整
- ½ 茶匙 黑胡椒粉, 依个人口味调整
- 80 克 黄油
-
1
茶匙 大茴香籽
lub 1 茶匙 干燥的茴香籽 - 3 支 新鲜欧芹, 只取叶子,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1694 kJ / 405 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 2.5 g