笋菇烧面筋
TM6 TM5

笋菇烧面筋

4.6 (26 ocen)

Składniki

  • 30 克 油
  • 100 克 新鲜香菇 ,切块
  • 100 克 蟹味菇 ,切段
  • 150 克 熟竹笋 ,切片
  • 1 茶匙 老抽
  • 1 汤匙 生抽
  • 1 茶匙 蚝油
  • 1 茶匙 糖
  • 10 个 油面筋 ,撕碎

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
653.2 kJ / 156 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
11.1 g
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy