Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 油
- 100 克 新鲜香菇 ,切块
- 100 克 蟹味菇 ,切段
- 150 克 熟竹笋 ,切片
- 1 茶匙 老抽
- 1 汤匙 生抽
- 1 茶匙 蚝油
- 1 茶匙 糖
- 10 个 油面筋 ,撕碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 653.2 kJ / 156 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Błonnik
- 2.5 g