Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 50 克 雪菜 ,水里浸泡15分钟,切末
- 2 片 姜 ,切丝
- 120 克 鳕鱼排
- 500 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 452 kJ / 108 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
- Błonnik
- 2.1 g