Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 克 红葱头 ,切块
- 50 克 黄油
- 1200 克 鸡高汤
- 100 克 稀奶油
- 800 克 新鲜豌豆仁
- 1 茶匙 盐 ,依根据个人口味调节
- 1 小撮 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1775 kJ / 424.2 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 42.9 g
- Tłuszcz
- 16.6 g
- Błonnik
- 6.2 g