Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 去壳虾米
- 200 克 新鲜黄豆芽
- 20 克 油
- 1 汤匙 生抽
- 100 克 油豆腐 ,切小块
- 600 克 水
- 1 支 葱 ,切葱花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 609.8 kJ / 145.8 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 379.1 mg