油豆腐豆芽汤
TM6 TM5

油豆腐豆芽汤

4.1 (14 ocen)

Składniki

  • 30 克 去壳虾米
  • 200 克 新鲜黄豆芽
  • 20 克 油
  • 1 汤匙 生抽
  • 100 克 油豆腐 ,切小块
  • 600 克 水
  • 1 支 葱 ,切葱花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
609.8 kJ / 145.8 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
3.6 g
Tłuszcz
10.4 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
0.9 g
Sód
379.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy