Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 猪里脊肉 ,切丝
- 1 满茶匙 玉米淀粉
- 15 克 油
- 1 瓣 蒜头 ,切片
- 10 克 料酒
- 100 克 榨菜 ,切丝,水里浸泡10分钟沥干
- 550 克 鸡高汤
- ¼ 茶匙 盐 ,根据个人口味调整
- 1 颗 蛋 ,打匀。
- 5 克 葱 ,切末。
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 679.3 kJ / 162.3 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Błonnik
- 0.8 g