![Sirop de vin Sirop de vin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8D352E83-C7E9-488F-8F8A-2988E8744914/Derivates/8BA45120-C030-435A-8D03-AC77D9C2F768.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g de vin rouge
- 600 g de sucre roux
- 1 c. à café de poivre noir en grains
- 1 bâton de cannelle
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 0 kJ / 370 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Pain toupie rapide
40min
Gratin de patates douces - Soupe de carottes à la noix de coco et au poulet
1j
Gougères à la mousse de saumon
25h 35min
Taboulé d'orge rose à la pistache
40min
Bâtonnets glacés aux fraises et à la crème
8h 15min
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10 min
Saumon au fenouil
40min
Petits flans aux asperges
55 Min
Carré feuilleté aux pommes, sauce au caramel
2 Std.
Glace à la rhubarbe
36h 25min
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
2 Std. 15 Min
Janvier - Roulés de poireau au risotto de saumon
1 Std. 10 Min