Patatas rellenas con butifarra, verduras y queso provolone

Patatas rellenas con butifarra, verduras y queso provolone

4.2 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 unidades

Składniki

  • 750 g de agua
  • 4 patatas medianas
  • 150 g de queso provolone
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 diente de ajo
  • 50 g de cebolleta
  • 50 g de tomates cherry
  • 200 g de butifarra blanca fresca (sin piel y desmenuzada)
  • 20 g de tomates secos (cortados en tiras)
  • 50 g de champiñones frescos (cortados en trozos)
  • 50 g de hojas de acelgas en juliana
  • 1 pellizco de romero seco desmenuzado
  • 1 pellizco de tomillo seco
  • 1 pellizco de orégano seco
  • 30 g de nata (35% de grasa)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 10.83 g
Kalorie 989 kJ / 237 kcal
Tłuszcz 15.21 g
Błonnik 1.69 g
Węglowodany 14.08 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...