![Mousse de salmón Mousse de salmón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/95F0590C-D450-4511-9248-A5A11CCB0CCF/Derivates/d116016b-68b5-4592-8fb4-f2c476d18c2a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 hojas de gelatina
- 200 g de caldo de pescado
- 200 g de nata
- 70 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 250 g de salmón ahumado, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 946 kJ / 226 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 19.7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de salmón
2 godz. 20 min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 godz.
Cheesecake salado con tomates cherry
3 Std. 40 Min
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10 min.
Bolitas de jamón con pistachos
1h 30min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Paté de jamón y salmón ahumado
4 godz. 10 min
Turrón de camembert con frutos secos
2 godz. 15 min
Terrina de salmón con mango
3 Std. 20 Min
Mini muffins de salmón y eneldo al vapor
45min
Paté de quesos
15min
Paté de cabrales a la sidra
4h 45min