Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 hojas de gelatina
- 200 g de caldo de pescado
- 200 g de nata
- 70 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 250 g de salmón ahumado, en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 946 kJ / 226 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 19.7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de calabacín con beicon, queso y albahaca
1 godz. 10 min
Pudin de bacalao
2h 30min
Chips con puerro y gambas
25 min
Paté de jamón y salmón ahumado
4h 10min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20 min
Terrina trufada de atún y salmón
12 godz. 10 min
Pastel de espárragos blancos con salsa de espinacas
3h
Crema de espárragos y gambas
30 min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Pastel de salmón
2 godz. 20 min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4h 20min