Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Parmesan cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
dry white wine60 g
-
water820 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Basic bread dough
5 min
Tomato rice
30 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Polenta
1 godz.
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min
Smooth cauliflower soup
50 min