Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Parmesan cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
dry white wine60 g
-
water820 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry mousse
4 godz. 50 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Classic Mashed Potatoes
50 min
Rustic bread
2 godz.
Basic bread dough
5 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Steamed rice
25 min
Provençal tart
1 godz. 15 min
Berry foam
10 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min