Paluchy z koprem włoskim

Paluchy z koprem włoskim

3.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
24 sztuki

Składniki

  • mąki pszennej typu 450, plus dodatkowa ilość do oprószenia
    400 g
  • wody
    180 g
  • oliwy z oliwek
    40 g
  • drożdży świeżych
    5 g
    ½ łyżeczki suchych drożdży, (patrz wskazówka)
  • cukru
    1 łyżeczka
  • soli
    1 czubata łyżeczka
  • nasion kopru włoskiego, suszonych
    1 łyżka

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 77.7 kcal / 324.9 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 1.9 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 132 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...