Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'estragon frais, effeuillé
- 100 g de graines de moutarde blanches
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- 120 g de vin pétillant
- 100 g de vinaigre balsamique blanc
- 25 g de sucre en poudre
- 25 g de miel
- 10 g de sel
- 1 c. à soupe d'huile végétale
- 1 c. à café d'estragon déshydraté
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1514.4 kJ / 361.9 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 36.9 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1312.8 mg
Alternatywne przepisy
Tarte aux nectarines et frangipane
1h
Flammekuche de sarrasin aux légumes racines et au gorgonzola
1h
Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four
45 min
Sirop de vin
Brak ocen
Schiacciata au saumon fumé
2 godz. 15 min
Biscuits croissants de massepain
30 min
Rouleaux de rosbif fourrés à la mozzarella et à la tomate
2h 30min
Punch canneberge et sureau
Brak ocen
Ravioles à la courgette et au poulet
1h 10min
Gâteau cercueil au chocolat sans gluten
1h 5min
Pain croustillant
1h
Tartelettes au citron meringuées
14h 15min