Urządzenia i Akcesoria
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil for greasing
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces that fit in feederParmesan cheese cut in pieces that fit in feeder80 g
-
potatoes peeled, cut in pieces that fit in feeder600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
double cream150 g
-
ground black pepper½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
3521.3 mg
Białko
44.5 g
Kalorie
5475.6 kJ /
1308.7 kcal
Tłuszcz
77 g
Błonnik
14.3 g
Tłuszcz nasycony
47.7 g
Węglowodany
115.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1 godz. 10 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Salmon with Potatoes and Courgettes
1 godz. 15 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Sticky Chilli Beef
55 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Layered Chicken Dinner
2 godz.
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.