Urządzenia i Akcesoria
Cookidoo 10th Anniversary cake
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 4 godz.
32 portions
Składniki
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to flour480 g
-
eggs16
-
white sugar480 g
-
natural vanilla extract4 tsp
-
baking powder2 tsp
-
sea salt4 pinches
Cream mixture
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
icing sugar80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
To assemble
-
jam of choice300 g
-
fresh mixed berries of choice, to decorate
-
fresh mint leaves only, to decorate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
146.8 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
1301.9 kJ /
311.2 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green pea and feta hummus wraps
10 min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 min
Creamy Butter Milk Crabs
40 min
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Brak ocen
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 godz. 55 min
Rainbow Cake
2 godz. 45 min
Greek cabbage salad
5 min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Banana and raspberry soft serve
5 min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min
Sub rolls
2 godz.