Ratatouille Galette
TM6 TM5

Ratatouille Galette

5.0 ( 1 ocena )

Składniki

Pastry

  • 150 g unsalted butter diced, frozen
  • 300 g all-purpose flour plus extra to dust
  • 90 g ice cold water
  • ½ tsp salt

Toppings

  • 60 g Parmesan cheese cut into pieces
  • 350 g zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)
  • 350 g plum tomatoes whole (see Tip)
    lub 350 g plum tomatoes, type Roma whole
  • 190 g sun-dried tomatoes, in oil drained
  • 30 g water
  • 2 green onions cut into pieces
  • ½ tsp salt plus extra for seasoning
  • 1 pinch black pepper, ground
  • olive oil to brush
  • fresh basil leaves to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
428.3 kcal / 1786.3 kJ
Białko
8.6 g
Tłuszcz
29.6 g
Węglowodany
30.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Sód
310.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy