Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille Galette
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen150 g
-
all-purpose flour plus extra to dust300 g
-
ice cold water90 g
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces60 g
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)350 g
-
350 g plum tomatoes, type Roma, wholeplum tomatoes whole (see Tip)350 g
-
sun-dried tomatoes, in oil drained190 g
-
water30 g
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
310.9 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Brak ocen
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
1 godz.
Spinach and lemon cake
3 godz. 45 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Quinoa Salad
35 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Baby-friendly Apple, Beetroot and Blackberry Overnight Oats
8 godz. 10 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Couscous tahini bowl
30 min