Urządzenia i Akcesoria
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder250 g
-
carrots peeled150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
garlic cloves2
-
plain flour175 g
-
rice flour25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water175 g
-
fresh beansprouts100 g
-
oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)200 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (e.g. tomato ketchup)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
736.7 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1467.1 kJ /
350.7 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
52.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Tarte Tatin
1 godz.
Persian Flatbreads
1 godz. 45 min
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min