Urządzenia i Akcesoria
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
656.3 mg
Białko
3 g
Kalorie
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pico De Gallo
15 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Chicken Mole Verde
1 h 5 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 h 45 min
Vegan Summer Rolls
35 min
Pea Gazpacho
4 h 15 min
Orange Curry Dressing
10 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 min
Vegan Mushroom Bowls
1 h 20 min