Urządzenia i Akcesoria
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
656.3 mg
Białko
3 g
Kalorie
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carnitas
50min
Leek and Potato Soup
40min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8h
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1h 45min
Swiss Rösti
9h
Hash Browns with Scrambled Tofu
25min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Gluten and Dairy-free Tiramisu
9h 20min
Porcini Mushroom Risotto
35min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min