Urządzenia i Akcesoria
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
656.3 mg
Białko
3 g
Kalorie
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melon and cucumber sour mocktail
15 min
Latkes
35 min
Italian Ditalini Vegetable Soup
40 min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1 godz. 30 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2 godz. 30 min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1 godz. 20 min
Speedy Bassara
25 min
Raw Beetroot Soup
5 min