
Urządzenia i Akcesoria
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
770.2 kcal /
3222.4 kJ
Białko
35.6 g
Tłuszcz
29.6 g
Węglowodany
90.2 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Sód
1701.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
5 min
40 min
40 min
55 min
4 godz.
1 godz. 30 min
5 min
45 min
35 min
1 godz. 5 min
1 godz. 45 min
5 min