Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)

Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • duck breasts, skin on
    250 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • onions quartered
    80 g
  • unsalted butter diced
    60 g
  • anchovy fillets, in oil
    10 g
  • spam diced
    100 g
  • smoked paprika
    ¼ tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • rum
    10 g
  • cream cheese
    100 g
  • apples unpeeled, cored and halved
    200 g
  • baguettes halved lengthways
    2
  • caster sugar
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 770.2 kcal / 3222.4 kJ
Białko 35.6 g
Tłuszcz 29.6 g
Węglowodany 90.2 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 14.9 g
Sód 1701.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie