Urządzenia i Akcesoria
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
duck breasts, skin on250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
anchovy fillets, in oil10 g
-
spam diced100 g
-
smoked paprika¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
rum10 g
-
cream cheese100 g
-
apples unpeeled, cored and halved200 g
-
baguettes halved lengthways2
-
caster sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1701.4 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
3222.4 kJ /
770.2 kcal
Tłuszcz
29.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Węglowodany
90.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Spaghetti Bloody Brain
13 godz. 30 min
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 godz. 15 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Sweet and sour chicken with rice
40 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min