Urządzenia i Akcesoria
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
beetroot cut in pieces to fit through feeder300 g
-
carrots peeled300 g
-
little gem lettuce halved vertically100 g
-
freshly squeezed lemon juice and 2 tsp grated lemon zest40 g
-
orange juice40 g
-
agave syrup20 g
-
white vinegar20 g
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fresh basil leaves finely sliced2 Tbsp
-
fresh chives finely sliced10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
694 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
940.1 kJ /
224.7 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Baked Rice with Grated Apples
50 Min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 Min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40 Min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 Std. 15 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Creamy Tomato Soup
25 Min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2 Std. 30 Min
Roasted Chickpeas
1 Std.
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.