Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
peanuts, roasted, salted100 g
-
garlic cloves2
-
water540 g
-
fish sauce40 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
caster sugar40 g
-
chicken breasts cut in pieces (5 cm)400 g
-
white cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)200 g
-
red cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)100 g
-
red onion halved vertically50 g
-
carrots100 g
-
fresh mint leaves16
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fresh coriander leaves2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
893.4 mg
Białko
29.6 g
Kalorie
1675.4 kJ /
400.5 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
24.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Moussaka Wraps
50 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Seafood and Pork Stew
1 godz. 10 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Chilli Con Carne
35 min