
Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
113 kcal /
474 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
253 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spiralized Carrot and Celtuce Salad
10 min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa)
1 godz. 30 min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 godz. 15 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Swiss Rösti (TM5)
Brak ocen
Korean Ramen with Tofu
50 min
Onion Soup
1 godz.
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 godz. 20 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min