Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
253 mg
Białko
4 g
Kalorie
474 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brazilian Limeade
10min
Ratatouille Galette
1h 30min
Blue Cheese and Pear Dip
10min
Easy and Quick Vegetable Pickles
Pas d’évaluation
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Varoma Pizza
1h
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30min