Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
253 mg
Białko
4 g
Kalorie
474 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Lime and Lemonade
5 min
Creamy Turkey Stew (TM6)
Brak ocen
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15 godz. 55 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 godz. 30 min
Classic Zabaglione
15 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Apple Marinade
10 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min