Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Carpaccio
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in one piece that fits in narrow part of feeder30 g
-
chestnut mushroom whole, stem removed250 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice½
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
fresh parsley leaves5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
253 mg
Białko
4 g
Kalorie
474 kJ /
113 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50min
Medicine Ball Tea
20min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Spiralized Apple Tartlets
4h 30min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Demo Recipe - Isaac
1h
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Ninguna valoración
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Hokkaido Scallop Sashimi with Avocado and Lime
35min
Potato and Pork Rib Racks
1h 30min