Urządzenia i Akcesoria
Surimi Stick Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrots peeled250 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
surimi sticks (see tip)200 g
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
mayonnaise (see tip)100 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
549.1 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
1412.8 kJ /
337.7 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Brak ocen
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
1 godz. 30 min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 godz. 30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min