Urządzenia i Akcesoria
Surimi Stick Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrots peeled250 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
surimi sticks (see tip)200 g
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
mayonnaise (see tip)100 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
549.1 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
1412.8 kJ /
337.7 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Spiralized Tortilla
35 min
Courgetti Carbonara
40 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Boosted Matcha Smoothie
5 min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1 godz.
Maple-glazed Carrots
45 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min