Urządzenia i Akcesoria
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
Chicken
-
water1000 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces500 g
Crêpes
-
wholemeal flour120 g
-
almond milk175 g
-
water125 g
-
medium eggs2
-
honey3 Tbsp
-
baking powder1 tsp
Chilli Salsa
-
garlic clove1
-
onions quartered150 g
-
poblano chillies halved, deseeded (see tip)250 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
avocados quartered300 g
-
water600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
1688 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish Carnitas
20 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 godz. 15 min
Chicken Tacos al Pastor
45 min
Indochine Chicken Salad
1 godz. 20 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Spring Rolls
40 min
Turkey Burger
1 godz. 25 min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 min
Venezuelan Shredded Chicken with Arepas
40 min