Urządzenia i Akcesoria
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
Chicken
-
water1000 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces500 g
Crêpes
-
wholemeal flour120 g
-
almond milk175 g
-
water125 g
-
medium eggs2
-
honey3 Tbsp
-
baking powder1 tsp
Chilli Salsa
-
garlic clove1
-
onions quartered150 g
-
poblano chillies halved, deseeded (see tip)250 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
avocados quartered300 g
-
water600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
1688 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3 godz. 45 min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 godz. 15 min
Enchilada Lettuce Wraps
35 min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Pulled Pork Buns
6 godz. 20 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 min