Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
TM5 TM6

Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa

2.0 (5 ocen)

Składniki

Chicken

  • 1000 g water
  • 500 g chicken breasts, skinless, cut in pieces

Crêpes

  • 120 g wholemeal flour
  • 175 g almond milk
  • 125 g water
  • 2 medium eggs
  • 3 Tbsp honey
  • 1 tsp baking powder

Chilli Salsa

  • 1 garlic clove
  • 150 g onions, quartered
  • 250 g poblano chillies, halved, deseeded (see tip)
  • 30 g olive oil, plus extra for greasing
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • 300 g avocados, quartered
  • 600 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1688 kJ / 402 kcal
Białko
39 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
16 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy