Urządzenia i Akcesoria
Butter Board
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 min
20 portions
Składniki
-
whipping creamdouble cream at room temperature (see tip)500 g
-
milk20 g
-
sea salt flakes for sprinkling
-
lemon zest finely grated, for garnishing
-
lemon sliced, for garnishing
-
fresh mixed herbs leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
10.8 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
367.5 kJ /
87.8 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6 godz. 10 min
Creamy Feta Dip
5 min
U.S. Digital Flipbook #1
1 godz. 35 min
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1 godz. 5 min
Rainbow Choux Buns
1 godz. 25 min
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Classic Chocolate Fudge
3 godz. 10 min
Oreo® Ice Cream
8 godz. 30 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Butternut Squash and Ginger Soup
Brak ocen
Berry Duo
10 min