Urządzenia i Akcesoria
Salada de pepino e aneto com molho de natas azedas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 doses
Składniki
-
pepinos doces descascados ou não, s/ extremidades (800 g aprox.)4 - 5
-
200 - 250 g iogurte gregonatas azedas200 - 250 g
-
sal1 - 2 c. chá de
-
4 c. sopa de endro secoaneto, fresco cortado com uma tesoura1 ramo de
-
pimenta preta (opcjonalnie)1 c. chá de
-
vinagre de sidra (opcjonalnie)1 c. sopa de
-
açúcar (opcjonalnie)1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
907.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
673.5 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salada Coreana de pepino
25 min
Arroz mexicano com Pulled Pork
45 min
Calda de laranja e cravinho
35 min
Salmão com molho árabe
1 godz. 40 min
Carne satay com noodles arco-irís
Brak ocen
Rösti suíço
9 godz.
Marinada Tandoori
10 min
Sushi temaki
1 godz. 40 min
Arroz integral
55 min
Caldo de borrego com ravioli de abóbora assada e tomilho
8 godz. 50 min
Crepes de sapateira com legumes
1 godz. 35 min
Risottata de espargos, brócolos e cogumelos
40 min