
Urządzenia i Akcesoria
Salada de pepino e aneto com molho de natas azedas - TM6
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 doses
Składniki
-
pepinos doces descascados ou não, s/ extremidades (800 g aprox.)4 - 5
-
natas azedas200 - 250 g
-
sal1 - 2 c. chá de
-
aneto, fresco cortado com uma tesoura1 ramo de
-
pimenta preta (opcjonalnie)1 c. chá de
-
vinagre de sidra (opcjonalnie)1 c. sopa de
-
açúcar (opcjonalnie)1 c. chá de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
161 kcal /
673.5 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
11.5 g
Węglowodany
14.1 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
907.6 mg