Maiale sfilacciato in salsa barbecue a Cottura Lenta

Maiale sfilacciato in salsa barbecue a Cottura Lenta

4.4 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 porzioni

Składniki

  • 2 spicchi di aglio
  • 800 g di spalla di maiale, senza ossa (5-6 pezzi grandi), a pezzi
  • 110 g di cipolla a fette + q.b per servire
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 225 g di acqua
  • 170 g di aceto di mele
  • 1 dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale a piacere
  • 510 g di salsa barbecue
  • foglie di lattuga verde per servire
  • 6 panini per hamburger

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 847 mg
Białko 27 g
Kalorie 1807 kJ / 432 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...