Maiale sfilacciato in salsa barbecue a Cottura Lenta

Maiale sfilacciato in salsa barbecue a Cottura Lenta

4.3 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 porzioni

Składniki

  • spicchi di aglio
    2
  • di spalla di maiale, senza ossa (5-6 pezzi grandi), a pezzi
    800 g
  • di cipolla a fette + q.b per servire
    110 g
  • di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto
  • di acqua
    225 g
  • di aceto di mele
    170 g
  • dado per brodo vegetale
    1
  • di sale a piacere
    ½ cucchiaino
  • di salsa barbecue
    510 g
  • foglie di lattuga verde per servire
  • panini per hamburger
    6

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 432 kcal / 1807 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 847 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...