
Urządzenia i Akcesoria
Maiale sfilacciato in salsa barbecue a Cottura Lenta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 porzioni
Składniki
-
spicchi di aglio2
-
di spalla di maiale, senza ossa (5-6 pezzi grandi), a pezzi800 g
-
di cipolla a fette + q.b per servire110 g
-
di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati1 rametto
-
di acqua225 g
-
di aceto di mele170 g
-
dado per brodo vegetale1
-
di sale a piacere½ cucchiaino
-
di salsa barbecue510 g
-
foglie di lattuga verde per servire
-
panini per hamburger6
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
432 kcal /
1807 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
847 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ieri. Oggi. Sempre
50 Przepisów
Włochy
Włochy