Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1300 g di acqua
- 2 fettine di vitello (braciole con l'osso, circa 400 g ciascuno)
- 50 g di burro
- 2 rametti di rosmarino fresco, interi
- sale, a piacere
- pepe macinato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2628 kJ / 627 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2óra 20p
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 godz. 30 min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2 godz.
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2óra 20p
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2óra 20p
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 Std. 15 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2óra 30p
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 godz.
Roastbeef Sottovuoto
5 godz. 30 min