Chuletas de cordero con salsa de hierbas (Al vacío)

Chuletas de cordero con salsa de hierbas (Al vacío)

3.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
2 raciones

Składniki

Salsa de hierbas
  • de perejil fresco (hojas y parte de tallo)
    2 ramitas
  • de menta fresca (solo las hojas)
    5 ramitas
  • limón
    1
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
Chuletas de cordero al vacío
  • de agua
    1850 g
  • chuletas de cordero
    8
  • de romero fresco
    2 ramitas
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de aceite de oliva
    2 chorritos
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de zumo de limón
    30 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 1458 kcal / 6099 kJ
Białko 126.5 g
Tłuszcz 100.1 g
Węglowodany 6.8 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 33.7 g
Sód 2977.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...