Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Chuletas de cordero con salsa de hierbas (Al vacío)
TM6

Chuletas de cordero con salsa de hierbas (Al vacío)

3.7 (3 oceny)

Składniki

Salsa de hierbas

  • 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte de tallo)
  • 5 ramitas de menta fresca (solo las hojas)
  • 1 limón
  • ½ cucharadita de sal
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Chuletas de cordero al vacío

  • 1850 g de agua
  • 8 chuletas de cordero
  • 2 ramitas de romero fresco
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 chorritos de aceite de oliva
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 30 g de zumo de limón

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
6099 kJ / 1458 kcal
Białko
126.5 g
Węglowodany
6.8 g
Tłuszcz
100.1 g
Tłuszcz nasycony
33.7 g
Błonnik
3.2 g
Sód
2977.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy