Pechuga de pavo con cítricos al vacío

Pechuga de pavo con cítricos al vacío

3.8 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
2 raciones

Składniki

  • 1 limón
  • 1 naranja
  • 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
  • 10 g de sal gorda
  • 1 ramita de perejil fresco (solo las hojas)
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 400 g de pechuga de pavo sin piel ni hueso en 2 trozos
  • 1400 g de agua
  • 30 g de zumo de limón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 2095 mg
Białko 49.3 g
Kalorie 1744 kJ / 417 kcal
Tłuszcz 22.4 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...