Ternera en costra de hojaldre con mostaza

Ternera en costra de hojaldre con mostaza

5.0 3 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
6 raciones

Składniki

  • 2 cucharadas de aceite de oliva
  • 800 - 1000 g de solomillo de ternera limpio, salpimentado
  • 500 g de agua
  • 700 g de patatas de guarnición con piel
  • 1 lámina de masa de hojaldre
  • 1 - 2 huevos batidos
  • 4 cucharadas de mostaza de grano entero
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 40 g de mantequilla en dados pequeños

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 390.1 mg
Białko 38.4 g
Kalorie 2755 kJ / 658 kcal
Tłuszcz 38.7 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 13.7 g
Węglowodany 39.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...