Insalata di surimi e verdure alla giapponese (TM6)

Insalata di surimi e verdure alla giapponese (TM6)

5.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • di carote pulite, private delle estremità
    250 g
  • cetriolo non sbucciato, privato delle estremità e diviso a metà nel senso della lunghezza (circa 400 g)
    1
  • bastoncini di surimi
    200 g
  • mais dolce in scatola prosciugato
    150 g
  • di maionese
    100 g
  • di semi di sesamo, tostati
    2 cucchiai
  • di salsa di soia
    20 g
  • di mirin
    10 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    30 g
  • di scorza di limone grattugiata
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 325 kcal / 1359.6 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 22.6 g
Węglowodany 21.3 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 541.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...