Urządzenia i Akcesoria
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 portions
Składniki
Crème Anglaise
-
whole milk300 g
-
caster sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
vanilla pod seeds only (see tip), reserving the pod for later use1
Poached Pears
-
red wine fruity and light720 g
-
golden caster sugar100 g
-
honey1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon sticks halved2
-
cloves3
-
Conference pears peeled2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
96 mg
Białko
11 g
Kalorie
3818 kJ /
913 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
127 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Lemon Curd
20 min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 godz. 30 min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3 godz. 40 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Onion Pie
2 godz.
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min