Urządzenia i Akcesoria
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
2 portions
Składniki
Crème Anglaise
-
whole milk300 g
-
caster sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
vanilla pod seeds only (see tip), reserving the pod for later use1
Poached Pears
-
red wine fruity and light720 g
-
golden caster sugar100 g
-
honey1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon sticks halved2
-
cloves3
-
Conference pears peeled2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
96 mg
Białko
11 g
Kalorie
3818 kJ /
913 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
127 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 Std. 20 Min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 Std. 15 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 Std. 20 Min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1 Std. 25 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Palmiers Two Ways
1 Std. 40 Min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 Std. 15 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 Std. 20 Min
Sweet Potato and Corn Chowder
45 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min