Ombrina al vapore, verdure e riso pilaf

Ombrina al vapore, verdure e riso pilaf

3.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 250 g di carote pelate e a pezzi
  • 250 g di bulbi di finocchio puliti e a pezzi
  • 140 g di cipolle a metà
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro
  • 250 g di riso bianco a chicco lungo
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo vegetale, sbriciolato
  • 1150 g di acqua
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline
  • 1 foglia di alloro fresca lavata
    1 foglia di alloro secca
  • 600 g di filetti di pesce tipo ombrina, senza pelle e lische
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 1 cucchiaino di succo di limone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 306.5 mg
Białko 36.5 g
Kalorie 2145.4 kJ / 512.8 kcal
Tłuszcz 12.3 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 64.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...