Crème dessert aux speculoos

Crème dessert aux speculoos

4.5 180 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • 90 g de biscuits speculoos dont 40 g émiettés
  • 200 g de crème liquide entière
  • 250 g de lait
  • 25 g de sucre en poudre
  • 10 g de fécule de maïs
  • 2 œufs
  • 120 g de pâte de speculoos (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 1293 kJ / 309 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...