Pâte à tartiner aux speculoos
TM6 TM5

Pâte à tartiner aux speculoos

4.8 (37 ocen)

Składniki

  • 250 g de biscuits speculoos, type Lotus®
  • 50 g de beurre à température ambiante, coupé en morceaux
  • 100 g de lait
  • 150 g de lait concentré sucré

Wartości odżywcze
na 30 g
Kalorie
448.3 kJ / 107.2 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
11.9 g
Tłuszcz
5.9 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Błonnik
0.2 g
Sód
101.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy