Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 150 g de farine T65
- 11 g de levure chimique
- 1 gousse de vanille, les graines seulement
- 50 g de lait
- 100 g d'huile neutre
- 90 g de chocolat noir pâtissier, en morceaux
- 25 g de cacao en poudre non sucré
- 1000 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 9638 kJ / 2319 kcal
- Białko
- 57 g
- Węglowodany
- 256 g
- Tłuszcz
- 167 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1 Std. 15 Min
Chouquettes aux pépites de chocolat
35 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15 min
Nuage au chocolat
45 min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1h 30min
Cookie géant aux 3 chocolats
30 min
Baguette farcie au chorizo
2h 15 min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min