Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 150 g de farine T65
- 11 g de levure chimique
- 1 gousse de vanille, les graines seulement
- 50 g de lait
- 100 g d'huile neutre
- 90 g de chocolat noir pâtissier, en morceaux
- 25 g de cacao en poudre non sucré
- 1000 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 9638 kJ / 2319 kcal
- Białko
- 57 g
- Węglowodany
- 256 g
- Tłuszcz
- 167 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Petits beignets chocolat et noisettes
3 Std. 10 Min
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Brioche extra moelleuse
3 godz. 45 min
Fondant au chocolat
40min
Cake au chocolat
1h 25min
Brioche butchy à partager
3u. 50min
Gâteau aux biscuits et au chocolat sans gluten
35 Min
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Nuage au chocolat
45min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min