
Urządzenia i Akcesoria
西班牙煙燻風味燉牛肋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份
Składniki
-
水 (川燙用)1000 克
-
牛肋條500 克
-
橄欖油20 克
-
紅蔥頭 ,切塊20 克
-
洋蔥 ,切塊50 克
-
紅椒粉2 茶匙
-
凱宴辣椒粉1 茶匙
-
乾燥月桂葉2 片
-
乾燥百里香¼ 茶匙
-
巴薩米可醋1 茶匙
-
牛肉高湯400 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
蕃茄糊50 克
-
綜合甜椒 ,切塊120 克
-
西洋芹 ,去莖、切塊50 克
-
櫛瓜 (黃、綠皆可),切滾刀塊150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
762.7 kcal /
3188 kJ
Białko
37.8 g
Tłuszcz
38.8 g
Węglowodany
70.7 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

下班後輕鬆煮
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan