Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
麵糰
- 250 克 中筋麵粉 ,多備一點撒粉用
- 30 克 橄欖油
- 120 克 水
- ¼ 平茶匙 鹽
- 150 克 酸奶油 (脂肪含量18%)
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 現磨黑胡椒粉
餡料和烤製
- 200 克 白洋蔥 ,垂直切半
- 200 克 紫洋蔥 ,垂直切半
- 30 克 新鮮細香蔥 ,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 6.5 mg