蘆筍馬鈴薯佐荷蘭醬

蘆筍馬鈴薯佐荷蘭醬

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

蘆筍和馬鈴薯
  • 600 克
  • 1 茶匙
  • 1 小撮
  • 無鹽奶油 (opcjonalnie)
    5 克
  • 馬鈴薯 ,小顆或切小塊(詳見要訣)
    700 - 750 克
  • 白蘆筍
    1000 - 1500 克
    1000 - 1500 克 綠蘆筍
荷蘭醬
  • 20 - 40 克
  • 檸檬汁
    10 - 20 克
  • 無鹽奶油
    175 - 350 克
  • 蛋黃
    4 - 8 顆
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    1 - 2 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 698 kcal / 2919 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 58.5 g
Węglowodany 29.5 g
Błonnik 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...