
Urządzenia i Akcesoria
瑞士馬鈴薯培根煎餅(TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
蠟質馬鈴薯 ,整顆或切小塊(4 x 4公分),以便放入進料管1100 克
-
油15 克
-
培根丁 (詳見要訣)150 克
-
澄清奶油60 克
-
鹽1 茶匙
-
現磨黑胡椒粉1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
500 kcal /
2094 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品配件食譜
42 Przepisy
Tajwan
Tajwan