Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 枝 新鮮巴西利 ,取葉
- 3 枝 新鮮香菜 ,取葉
- 25 克 紅蔥頭
- 1 枝 新鮮香艾菊 ,取葉
- 4 小撮 鹽 ,依個人口味調整
- 4 小撮 胡椒粉 ,依個人口味調整
- 350 克 鱈魚肉片
- 20 克 鮮奶油
- 30 克 檸檬汁
- 800 克 馬鈴薯 ,切小塊
- 50 克 奶油,有鹽或無鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1472 kJ / 350.3 kcal
- Białko
- 21.3 g
- Węglowodany
- 34.8 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 717.5 mg