舒肥鱈魚片佐蒸馬鈴薯

舒肥鱈魚片佐蒸馬鈴薯

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮巴西利 ,取葉
    3 枝
  • 新鮮香菜 ,取葉
    3 枝
  • 紅蔥頭
    25 克
  • 新鮮香艾菊 ,取葉
    1 枝
  • ,依個人口味調整
    4 小撮
  • 胡椒粉 ,依個人口味調整
    4 小撮
  • 鱈魚肉片
    350 克
  • 鮮奶油
    20 克
  • 檸檬汁
    30 克
  • 馬鈴薯 ,切小塊
    800 克
  • 奶油,有鹽或無鹽
    50 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 350.3 kcal / 1472 kJ
Białko 21.3 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 34.8 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 717.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...