Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

舒肥鱈魚片佐蒸馬鈴薯
TM6

舒肥鱈魚片佐蒸馬鈴薯

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 3 枝 新鮮巴西利 ,取葉
  • 3 枝 新鮮香菜 ,取葉
  • 25 克 紅蔥頭
  • 1 枝 新鮮香艾菊 ,取葉
  • 4 小撮 鹽 ,依個人口味調整
  • 4 小撮 胡椒粉 ,依個人口味調整
  • 350 克 鱈魚肉片
  • 20 克 鮮奶油
  • 30 克 檸檬汁
  • 800 克 馬鈴薯 ,切小塊
  • 50 克 奶油,有鹽或無鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1472 kJ / 350.3 kcal
Białko
21.3 g
Węglowodany
34.8 g
Tłuszcz
13 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Błonnik
4 g
Sód
717.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy