
Urządzenia i Akcesoria
舒肥鱈魚片佐蒸馬鈴薯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
新鮮巴西利 ,取葉3 枝
-
新鮮香菜 ,取葉3 枝
-
紅蔥頭25 克
-
新鮮香艾菊 ,取葉1 枝
-
鹽 ,依個人口味調整4 小撮
-
胡椒粉 ,依個人口味調整4 小撮
-
鱈魚肉片350 克
-
鮮奶油20 克
-
檸檬汁30 克
-
馬鈴薯 ,切小塊800 克
-
奶油,有鹽或無鹽50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
350.3 kcal /
1472 kJ
Białko
21.3 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
34.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Sód
717.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan