Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 克 水
- 500 克 雞爪 ,剪去指尖
- 15 克 薑 ,切片
- 15 克 蒜頭
- 1 枝 新鮮辣椒 (任何種類) ,切段(約5公分)
- 3 顆 八角
- 50 克 冰糖
- 1 個 滷包
- 50 克 米酒
- 100 克 醬油
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 6208.8 kJ / 1485.3 kcal
- Białko
- 113 g
- Węglowodany
- 81.4 g
- Tłuszcz
- 71.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 603.1 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 5522.4 mg