
Urządzenia i Akcesoria
雞爪凍
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 50 min
1 完整食譜
Składniki
-
水1500 克
-
雞爪 ,剪去指尖500 克
-
薑 ,切片15 克
-
蒜頭15 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,切段(約5公分)1 枝
-
八角3 顆
-
冰糖50 克
-
滷包1 個
-
米酒50 克
-
醬油100 克
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
1485.3 kcal /
6208.8 kJ
Białko
113 g
Tłuszcz
71.1 g
Węglowodany
81.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
603.1 g
Sód
5522.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

夏日開胃菜
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan