雞爪凍

雞爪凍

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 50 min
1 完整食譜

Składniki

  • 1500 克
  • 雞爪 ,剪去指尖
    500 克
  • ,切片
    15 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 新鮮辣椒 (任何種類) ,切段(約5公分)
    1 枝
  • 八角
    3 顆
  • 冰糖
    50 克
  • 滷包
    1 個
  • 米酒
    50 克
  • 醬油
    100 克

Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Kalorie 1485.3 kcal / 6208.8 kJ
Białko 113 g
Tłuszcz 71.1 g
Węglowodany 81.4 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 603.1 g
Sód 5522.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...