
Urządzenia i Akcesoria
黑麥汁麵包
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 16 godz. 15 min
5 個
Składniki
酵種
-
法國麵包粉100 克
-
鹽½ 茶匙
-
乾酵母粉¼ 茶匙
-
水65 克
主麵糰
-
法國麵包粉 ,多備一些撒粉用220 克
-
裸麥麵粉80 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
黑麥汁205 克
-
熱水80 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
300.6 kcal /
1257 kJ
Białko
9.6 g
Tłuszcz
1.4 g
Węglowodany
63 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan